Becali a râs de Borcea: L-am întrebat dacă au meci greu în prima etapă

Data publicării:
becali borcea

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că i-a trimis un mesaj ironic fostului acţionar dinamovist Cristian Borcea, aflat în închisoare, în care l-a întrebat dacă FC Dinamo are meci greu în prima etapă (din play-out).

„I-am spus şi lui MM că nu frumos când Dinamo e căzută să mai dăm în ea. Mai facem noi glume, între noi. De exemplu, m-am sculat, primul gând al meu a fost să-i dau mesaj lui Borcea şi i-am zis: «finule, cu cine aveţi în prima etapă, aveţi greu?» Dar între noi, că dacă facem public, sunt mii şi mii de suporteri cărora nu le convine. I-am zis lui Mihai: «gata, acum ajunge!» Pentru noi e mult mai uşor fără Dinamo în play-off. E mai urât şi mai neemoţionant, dar e mult mai uşor. Pentru că e greu să câştigi cu Dinamo ambele meciuri. Îşi dau viaţa, se mobilizează şi nu le câştigi. Ne ajuta Dinamo în primele meciuri, cu CFR şi cu Craiova, scoteau un rezultat bun şi ne avantaja. Dar dacă CFR avea ultimul meci cu Dinamo, credeţi voi vreodată că nu se ştia rezultatul ăla? Se ştia. Nu pentru că conducătorii pot să facă ceva, dar se duc suporterii la ei, în cantonament, cum s-au mai dus. «Nu se poate ca Steaua să ia campioantul!» Atunci pentru noi e mult mai uşor fără Dinamo, pentru că nu se moblizează ca lumea la al doilea meci cu CFR şi pentru că îşi dau viaţa în ambele meciuri cu noi. E mai puţin spectaculos, aşa e, dar lasă, că le e mai bine acolo”, a declarat Becali, la Pro X.

Becali a adăugat că atacantul Denis Alibec va reveni pe teren într-o săptămână: „Şi acum poate, dar nu e bine să riscăm, dar într-o săptămână e sută la sută. Bălgrădean poate juca oricând. Dar am considerat că nu e bine să-l demoralizăm pe Vlad. Va apăra probabil iar în cupă. Nu mă interesează Cupa României, campioantul e totul.”

Formaţia Dinamo a ratat calificarea în play-off-ul Ligii I, după ce a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa Astra Giurgiu, în etapa a XXVI-a a Ligii I.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri