Becali crede că se apropie sfârşitul Stelei: „Insolvenţa şi falimentul. Credeţi că glumesc?”

Data publicării:
gigi becali-1

 

La final, Becali a analizat disputa, l-a criticat pe Balaj pentru deciziile luate, dar, mai important, a părut că vorbeşte foarte serios de intrarea în insolvenţă. De pe locul secund campioana are şanse minime să ajungă în grupele Ligii, astfel că patronul a explicat încă o dată că nu mai e dispus să investească. O salvare ar putea fi reprezentată de vânzarea fotbaliştilor de valoare, Varela şi Stanciu fiind monitorizaţi de formaţii din Vest.

„Depinde de foarte mulți factori dacă vom vinde jucători. Fără Liga Campionilor sau Europa League nu vom mai avea decât două variante: insolvența și falimentul. Credeți că glumesc? Păi, ce, ne batem joc de bani? Oamenii se distrează la fotbal, dar eu sunt singurul nebun și prost care dă bani. Dacă eu mă las și renunț la fotbal, nu va mai fi fotbal în România, doar ca pe vremuri. Campioana o să mai joace în Europa, atât. Eu am ținut flacăra fotbalul românesc", a spus Becali, la sport.ro.

Referindu-se la meciul propriu-zis, Becali a recunoscut faptul că s-a grăbit când a considerat că actuala formaţie e una de talie europeană (la începutul sezonului, declara că actuala echipă îi este superioară celei care elimina Ajax şi se bătea de la egal la egal cu Chelsea). Totuşi calificarea putea fi obţinută, crede latifundiarul, dacă Balaj ar fi luat deciziile corecte.

„Noi nu suntem încă o echipă mare. Nu o spun la supărare. Dar așa este. O echipă mare știe să țină de minge când e în avantaj. Se distrează și pasează când conduce. Nu vreau să zic de arbitraj nimic. Dar domnul Balaj nu a dat nimic la vreo 3 faulturi la Adi Popa. El vrea să se dea mai mare decât e. Are o dușmănie pe Steaua de ani și ani. Treaba lui. Dacă sunt faulturi clare, păi, dă-le! De ce nu le vezi pe astea. Bourceanu nu trebuia să facă ce a făcut, mai ales că e un jucător cu experiență”, a mai spus Becali.

La ultima semifinală de Cupă dintre cele două formaţii, Steaua se distra cu rivala, impunându-se în tur cu un scor neverosimil, 5-2. Acum diferenţele dintre cele două echipe s-au comprimat, la acest fapt contribuind decisiv Mircea Rednic.

„Nu mai este diferenţă atât de mare de valoare cum a fost anii trecuţi. Dinamo are acum un al 12-lea jucător, care este Rednic. E un mare antrenor, a facut echipa asta foarte bună. A luat copii, a luat jucători din toate părţile şi uite ce echipă a facut”, a concluzionat Becali.

Pentru Steaua, urmează partida din etapa a opta din play-off, cu Viitorul, care se va disputa, sâmbătă, 23 aprilie, în direct la Digi Sport 1. Fazele video se văd pe digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri