Becali: Dacă îl iau pe Mourinho, tot nu i-aș da banii pe care-i vrea Șumudică

Data publicării:
gigi becali

După meciul de luni seara, Gigi Becali a vorbit despre situația lui Laurențiu Reghecampf. Finanțatorul roș-albaștrilor și-ar dori ca antrenorul de 41 de ani să continue pe banca echipei sale, însă nu este sigur dacă acest lucru se va întâmpla, scrie digisport.ro.

gigi becali

„Dacă Reghe nu a semnat eu vreau să continui cu el. Acum e posibil să fi semnat și să nu-mi spună. Poate o să-mi zică după ce se termină campionatul. Eu vreau să continui cu el pentru că mai are un an de contract. Dacă el vrea să plece și a semnat, poate să plece, dacă nu poate să rămână”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport Matinal.

Patronul FCSB a lămurit și situația lui Marius Șumudică și susține că nu se pune problema ca acestă să ajungă pe banca roș-albaștrilor. Becali a dezvăluit și salariul pe care-l are Reghe și câți bani i-ar da lui Mourinho.

„Cu Șumudică nu a fost nicio chestie. Eu am spus că el este valoros, a făcut la Astra din rahat bici. Eu am spus că el poate veni dacă-l vor suporterii. Eu nu fac nimic împotriva lor. Reghe are 15.000, cum să-i dau lui Șumudică 30.000, nici lui Mourinho nu-i dau 30.000, îi dau 20.000”, susține patronul FCSB.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri