Becali îi măreşte salariul lui Gnohere şi îi dă 10.000 de euro pentru fiecare kilogram slăbit

Data publicării:
gnohere - digisport
Foto: digisport.ro

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat că îi va mări salariul atacantului Harlem Gnohere, după ce acesta a marcat două goluri cu Hajduk Split și a salvat echipa de la un eșec rușinos. Totodată, Becali susține că are o înţelegere cu jucătorul francez, prin care îi dă 10.000 de euro pentru fiecare kilogram slăbit.

gnohere - digisport
Foto: digisport.ro

„Pentru treaba asta, Gnohere nu va mai fi vândut niciodată de la Steaua. Va avea (n.r. - o mărire de salariu). I-am transmis că 10.000 de euro pentru fiecare kil în minus. I-am transmis prin MM. Dacă-l pune înapoi, dă banul înapoi”, a declarat Becali, la Digi Sport.

În ultima jumătate de an, patronul FCSB s-a confruntat cu dorinţa atacantului venit de la Dinamo de a pleca în străinătate. La 30 de ani, acesta consideră că o mutare acum ar fi un ultim tren către o echipă care să îi asigure stabilitatea financiară. În vară, Becali îi promisese că îl va lăsa să plece, dar pentru că roş-albaştrii nu au reuşit să aducă un atacant în timp util, sportivului francez nu i s-a mai oferit posibilitatea să plece, deşi pe numele său venise chiar o ofertă de 1,5 milioane de euro.

Un profesionist desăvârşit, Gnohere nu a acuzat şocul ratării transferului şi în această nouă stagiune a evoluat la fel de bine, marcând pe bandă rulantă şi contribuind la alte goluri ale echipei. În aceste condiţii, Gigi Becali ia în calcul chiar să îi dubleze salariul de 15.000 euro/lună, dar pune condiția unei clauze de reziliere.

Formaţia FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League, după ce a învins, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (0-0), echipa Hajduk Split, în manşa secundă a turului trei preliminar, partidă la care Harlem Gnohere a marcat un gol din penalti, iar golul calificării a venit tot de la el, în minutul al treilea de prelungiri. În tur, scorul fusese 0-0.

Citiți și: Becali s-a rugat la toţi sfinţii ca să se califice FCSB: Nu suntem echipă de Europa, dar ne califică Dumnezeu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri