Buffon pleacă de la Juventus după 17 ani

Data actualizării: Data publicării:
1024px-Gianluigi_Buffon_(31784615942)

Portarul Gianluigi Buffon a declarat, joi, că va părăsi gruparea Juventus Torino la finalul acestui sezon. Goalkeeper-ul de 40 de ani nu a precizat însă dacă îşi va încheia şi cariera odată cu despărţire de Bătrâna Doamnă, scrie News.ro.

„Sâmbătă, va fi ultimul meu meci la Juventus”, a spus Buffon, care a precizat că a primit mai multe propuneri interesante şi va anunţa, săptămâna care urmează, ce va face în viitor.

Buffon este la Juventus din 2001, după ce anterior a jucat la Parma.

Cu formaţia din Torino, el a câştigat nouă titluri de campion al Italiei (fără cele două retrase, în 2005 şi 2006), patru trofee ale Cupei Italiei, de cinci ori Supercupa Italiei, a jucat finala Ligii Campionilor de trei ori, în 2003, 2015 şi 2017, disputând în total 875 de partide.

Deja campioană, Juventus va întâlni, sâmbătă, de la ora 16.00, pe teren propriu, pe Verona, în ultima etapă din Serie A.

Juventus a publicat joi un videoclip emoționant în care îi mulțumește portarului legendar „Nu va mai fi nimeni ca Gianluigi Buffon. Mulțumim, Gigi. Ești cu adevărat UN1C”:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri