Sari la conținut

Burleanu, președintele FRF, acuzat că i-a insultat pe „tricolori”

Întrebat dacă există vreo şansă de împăcare cu Burleanu, doctorul Popescu a exclus din start această variantă: „E incompatibil cu valorile umane, e o unealtă care s-a travestit în fotbal. Nu are nicio legătură cu fotbalul şi are foarte multe prejudecăţi. E împotriva jucătorilor, i-a făcut tâmpiţi şi proşti. Pe maseuri i-a dat afară pentru că nu i-au oferit niciun fel de informaţii de la jucători. La FRF se conduce securistic, tot ce fac acolo e securistic. De aceea e această revoltă a mea, pentru că acest om nu a făcut altceva decât să-şi bată joc de tot ce a fost bun în fotbalul românesc”, s-a dezlănţuit Pompiliu Popescu, la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

Acuzat că foloseşte metode învechite, fostul doctor al tricolorilor s-a apărat şi a avertizat că este pregătit să demonteze orice afirmaţie a lui Răzvan Burleanu.

„Decrepit sunt eu, aşa cum a afirmat domnul doctor Burleanu. Il dottore Burleanu, ca să-l citez pe mai marele său mentor. Mă bucur că domnul Burleanu face asemenea afirmaţii şi le aştept. Eu nu mă voi opri. Vreau să-i spun că dincolo de preţul vieţii mele nu poate să existe nimic. Eu am foarte multe să vă spun şi nu mă voi opri. Mă jigneşte, a aruncat numai minciuni pe piaţă. Pe toate i le demontez pas cu pas. Inclusiv faptul că sunt învechit. I-aş aminti că tocmai dânsul a fost cel care m-a rugat să-i văd rudele. Dacă eu eram învechit, nu ştiu de ce trebuia să apeleze la mine în mod particular.

Fişele... Există toate. Habar nu are. Împreună cu domnul Iordănescu, după un antrenament, mi-a spus că i se pare Pantilimon gras. Aşa a avut el singura şi ultima apreciere medicală pe care mi-a spus-o. Habar nu are că eu sunt pus la punct cu tot felul de fişe, că eu am corespondat cu medicii de la cluburi. Nu ştie absolut nimic”, a mai precizat Pompiliu Popescu.

În urmă cu o zi, preşedintele FRF îl atacase pe Popescu, despre care a spus că este „ultima relicvă de corupție și amatorism” din fotbalul românesc. „Domnul Pompiliu Popescu face parte dintr-o lume decrepită. Dumneavoastră, dacă ați avea o problemă, să mergeți la un medic, ați merge la un medic care v-a tratat străbunica acum 30 de ani? Nu este suficient să fi lucrat acum 100 de ani într-un loc ca să mai continui. Decizia era oarecum luată la finalul anului trecut, dar am zis să mai așteptăm”, a afirmat Burleanu.