Bustul lui Cristiano Ronaldo, prilej de glume pe internet

Data actualizării: Data publicării:
bust ronaldo
Foto: Gulliver/ Getty Images

Aeroportul din Madeira va purta începând de miercuri numele lui Cristiano Ronaldo, în onoarea fotbalistului născut în insula portugheză, informează L'Equipe. Sportivul a avut parte de o surpriză neplăcută atunci când a dezvelit un bust al său: statuia nu îi seamănă. Imagini ale acesteia circulă pe internet şi au generat numeroase glume.

Ceremony at Madeira Airport to rename it Cristiano Ronaldo Airport
FOTO: Gulliver/ Getty Images

Fotbalistul portughez era acasă, pe insula Madeira, al cărui aeroport internaţional a primit numele Cristiano Ronaldo. În terminal a fost pus şi un bust al starului de la Real Madrid, doar că sculptura nu este tocmai reuşită. Acest fapt a fost sesizat de Cristiano Ronaldo şi de premierul portughez, prezent la ceremonie. Cei doi nu s-au putut abţine să nu râdă.

La eveniment au participat preşedintele Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, premierul Antonio Costa, dar şi aproximativ 5.000 de fani.

„Este un lucru special să văd că acest aeroport va purta numele meu. Toată lumea ştie că sunt mândru de originile mele. N-am cerut acest favor, dar nici nu sunt ipocrit şi recunosc că sunt mândru şi mă onorează acest gest”, a declarat Ronaldo la ceremonie, potrivit News.ro.

Cotidianele madrilene Marca şi As s-au întrecut în glume la adresa celor care au realizat bustul care nu seamănă cu cvadruplul câştigător al „Balonului de Aur".

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 32 de ani, este născut la Funchal, în Insula Madeira. 

Ronaldo este al doilea fotbalist care va da numele unui aeroport, după ce în 2006 aeroportul din Belfast a primit numele fostului internaţional nord-irlandez George Best.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri