CFR Cluj a pierdut al treilea meci al sezonului în Conference League și rămâne cu un punct în 4 meciuri

Data actualizării: Data publicării:
Fază de joc din meciul AZ Alkmaar - CFR Cluj din Conference League.
CFR Cluj a pierdut al treilea meci al sezonului în Conference League.

AZ Alkmaar – CFR Cluj s-a încheiat cu scorul de 2-0 (1-0), într-un meci contând pentru etapa a 4-a a Grupei D, din UEFA Conference League. Cu un singur punct în 4 meciuri, ardelenii sunt pe ultimul loc, dar păstrează șanse teoretice de a se califica în primăvara europeană, potrivit Mediafax.

Gazdele au deschis scorul după numai 5 minute, prin islandezul Gudmundsson, servit ideal în careu de Karlsson (1-0, min. 5).

CFR și-a creat o ocazie importantă, în minutul 39, însă portarul gazdelor s-a descurcat remarcabil, într-o situație complicată.

Olandezii au majorat scorul la 2-0, pe final de meci, după o combinație între Karlsson și Pavlidis, care a marcat din fața porții goale, nu înainte însă ca Deac să fi șutat în bară, cu câteva secunde în urmă (2-0, min. 86).

CFR Cluj ocupă ultimul loc în grupă, cu un singur punct, dar, datorită egalului, 2-2, dintre Randers și Jablonec, păstrează șanse teoretice de a se mai clasa pe locul 2, loc ce îi conferă dreptul de a participa la un baraj, în urma căruia ar putea ajunge în primăvara europeană.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri