CFR - Dinamo 2-1. A doua înfrângere pentru Stoican

Data publicării:
CFR Dinamo digisport 1

Foto: digisport.ro

Replica ardelenilor nu a întârziat, dar Ivanovski, fostul jucător al Astrei, a ratat de două ori din poziţii excelente. După 16 minute, Bilinski a nimerit bara porţii lui Felgueiras, printr-o lovitură de cap.

Echipa lui Miriuţă a egalat apoi după un penalty comis de Bărboianu. Chanturia a transformat lovitura de pedeapsă, iar gazdele au prins curaj pe faza ofensivă, relatează Digi Sport.

Putea fi 2-1 pentru CFR Cluj, dacă Ivanovski nu trimitea în bară în minutul 22. Şi la Dinamo, Bilinski a nimerit pentru a doua oară bara, în minutul 37.

Repriza secundă a fost mai puţin spectaculoasă, iar ocaziile au apărut abia spre finalul meciului. Nou-intratul Dorin Rotariu putea să facă 2-1 pentru Dinamo, dacă nu se pierdea inexplicabil în faţa lui Felgueiras.

În minutul 83, portughezul Guima a adus victoria CFR-ului, care rămâne a doua echipă a campionatului, deşi jucătorii au fost în grevă în această săptămână, din cauza restanţelor salariale.

În etapa viitoare, Dinamo revine pe teren propriu pentru duelul cu Pandurii, în timp ce formaţia din Gruia joacă la Chiajna împotriva Concordiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri