Christoph Daum: Dacă ne uităm la clasament, totul este posibil

Data publicării:
Christoph Daum_ROMANIA_DANEMARCA_CLUJ_02_INQUAM_PHOTOS_Sandor_Manases
Foto: InquamPhotos/Sandor Manases

Selecţionerul naţionalei României, Christoph Daum, a declarat, duminică, după remiza din meciul cu Danemarca, scor 0-0, că totul este posibil în grupa E de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Christoph Daum_ROMANIA_DANEMARCA_CLUJ_02_INQUAM_PHOTOS_Sandor_Manases
Foto: InquamPhotos/Sandor Manases

„Am pregătit meciul să câştigăm trei puncte, dar nu am obţinut decât unul. Cred că am fi avut mai multă nevoie de noroc în prima repriză. Toţi jucătorii au fost motivaţi, dar în repriza a doua nu am mai pus presiune la fel ca în prima parte. Dacă ne uităm la clasament, totul este posibil. Trebuie să continuăm să-i facem pe jucători să evolueze mai bine. Trebuie să avem mentalitatea de a juca până în minutul 90. Trebuie să-i facem pe jucători mai puternici. Cu o singură victorie se poate schimba situaţia în grupă. Sper că odată cu revenirile lui Stancu şi Andone să marcăm. Chipciu a jucat foarte bine, Keşeru a avut câteva ocazii şi trebuie să pregătim cu încredere următorul meci. Repriza a doua a aparţinut Danemarcei şi aştept de la jucătorii mei să aibă mai mult posesia”, a spus Daum, potrivit News.ro.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, duminică, pe Cluj Arena, în compania naţionalei Danemarcei, în preliminariile Cupei Mondiale 2018.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri