Clubul Llagostera se alătură fenomenului Pokemon Go şi anunţă achiziţionarea unui nou jucător: Llagoskachu

Data publicării:
fotbal

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„L-am prins când trecea liniştit prin Palamos. După ce am încercat diverse Pokeballs, a trebuit să irosim MasterBall-ul, dar a meritat”, notează gruparea spaniolă, care este foarte activă pe reţelele de socializare.

UE Llagostera menţionează că în ciuda tinereţii sale - 20 de ani, Llagoskachu ar fi un jucător electrizant.

Jocul pentru dispozitive mobile „Pokemon Go” a generat câteva busculade periculoase în ultimele zile în mai multe oraşe americane. Lansarea jocului i-a încântat pe fanii francizei Pokemon, dar a atras şi utilizatori noi. „Pokemon Go” face furori în lumea întreagă şi tot mai mulţi posesori de smartphone-uri vor să îl testeze.

Acest joc video poate fi descărcat gratuit pe dispozitivele mobile care funcţionează cu sistemele de operare Android şi iOS. Jocul, care combină franciza veche de 20 de ani cu realitatea augmentată, permite jucătorilor să se plimbe în vecinătăţi cunoscute în viaţa reală, căutând în acelaşi timp personaje din jocul „Pokemon”, pe ecranele smartphone-urilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri