Clubul spaniol de fotbal Celta Vigo deschide o școală de fotbal la Brașov

Data publicării:
celta 1

Foto: Gulliver/GettyImages

Manuel Carlos Mourino Atanes, președintele Celta Vigo, s-a declarat mulțumit și impresionat de entuziasmul oamenilor din Brașov, precizând că este vorba despre un proiect ambițios care va însemna instruirea unor generații de jucători cu ajutorul unor antrenori care au lucrat mult cu copiii.

„Sunt foarte mulțumit că mă aflu aici, sunt impresionat de entuziasmul oamenilor din Brașov și, plecând de aici, vom dezvolta un proiect ambițios care va însemna instruirea unor generații de jucători cu ajutorul unor antrenori care au lucrat mult timp cu copiii. În toată această activitate ne va ghida experiența noastră deosebită în domeniul fotbalului, în special la nivelul copiilor. Majoritatea jucătorilor de la noi care încep fotbalul de mici ajung la profesionalism și același lucru dorim să-l facem și aici. Vom pune accent pe seriozitate, pe o pregătire continuă pentru ca să avem rezultatele pe care le dorim”, a punctat președintele clubului de fotbal spaniol.

La începutul lunii august, va veni la Brașov pentru mai mult timp un antrenor coordonator care va pune bazele școlii de fotbal, iar antrenorii care vor pregăti copiii vor fi din Brașov.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri