CM 2014. Brazilia și Germania dispută azi prima semifinală

Data publicării:
i

 

Echilibru perfect între Brazilia și Germania. Cele două naționale s-au calificat de pe primul loc din grupa A, respectiv G, cu 7 puncte, același număr de goluri și același golaveraj.

Țara gazdă a trecut de Chile în optimi, scor 1-1 (3-2 la penaltiuri), iar în sferturi a trimis acasă selecționata Columbiei, scor 2-1.

Accidentarea lui Neymar a lăsat un gol destul de greu de umplut în echipa Braziliei. Pentru înlocuirea decarului la semifinala cu Germania, de marți, selecționerul Luiz Felipe Scolari are de ales dintre Bernard și Willian. Ultimul are șanse destul de reduse să joace, având în vedere că la antrenamentul de duminică a părăsit mai devreme antrenamentul, acuzând dureri la spate și la șold, după o cădere dură.

Germanii au trecut în optimi de Algeria, scor 2-1, iar în sferturi adversarul a fost unul pe măsură: Franța, care a fost eliminată după înfrângerea cu 0-1.

Echipa învinsă va juca finala mică împotriva Olandei sau Argentinei, semifinală care se va disputa marți, de la aceeași oră.

Echipele probabile:

Brazilia: Julio Cesar - D. Alves, David Luiz, Dante, Marcelo - L. Gustavo, Fernandinho - Willian, Oscar, Hulk - Fred

Selecţioner: Luiz Felipe Scolari

Germania: Neuer - Lahm, Boateng, Hummels, Howedes - Kroos, Khedira, Schweinsteiger - Ozil, Muller, Gotze

Selecţioner: Joachim Low

Semifinala Brazilia - Germania va fi arbitrată de mexicanul Marco Rodriguez. El va fi ajutat de conaţionalii săi Marvin Torrentera şi Marcos Quintero, în timp ce arbitru de rezervă a fost desemnat americanul Mark Geiger.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri