CM Brazilia 2014. Coasta de Fildeș - Japonia 2-1 - Bony și Gervinho au întors soarta meciului în două minute

Data publicării:
276476 276476 gervinho gol

 

Repartizată mereu cu câte două forțe în grupă la precedentele prezențe la CM (cu Argentina și Olanda în 2006, respectiv cu Brazilia și Portugalia în 2010), naționala lui Drogba are alte oportunități de această dată.

Victoria cu niponii deschide larg ușa calificării, iar un viitor succes cu Grecia, care pare la îndemână, ar putea asigura prezența "elefanților" în optimile de finală.

VIDEO – rezumatul partidei

Meciul cu Japonia a prezentat două scenarii total diferite, separate de minutul 62. Neutilizat din startul partidei, în acel moment a intrat pe teren Didier Drogba, iar fața naționalei africane s-a schimbat complet.

Dacă până atunci au fost conduși pe tabelă, după golul lui Hondadin minutul 16, și nu au avut luciditate în fața porții japoneze, elevii lui Lamouchi au jucat la un cu totul și cu totul alt nivel după intrarea lui Didier Drogba.

La două minute după efectuarea schimbării, Coasta de Fildeș a egalat prin lovitura de cap a lui Bony (64), iar peste alte două minute a preluat conducerea după golul marcat de Gervinho (66).

Surprinși cu garda jos, niponii nu și-au mai revenit și au fost în pericol să mai primească încă un gol, chiar de la Drogba, dar atacantul de 36 de ani a ratat de puțin.

Scorul final a fost 2-1 pentru africani, care au demonstrat că depind într-o proporție covârșitoare de legenda Drogba, chiar dacă atacantul care făcea furori la Chelsea nu mai este la prima tinerețe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri