CM Brazilia. Spania pleacă acasă cu o victorie de onoare

Data publicării:
spania austrialia

sursa foto: digisport.ro

Echipa lui Vicente Del Bosque a început cu multe schimbări față de primele două meciuri, iar asta s-a văzut. Golurile învingătorilor au fost marcate de Villa '36, Fernando Torres '69 şi Mata '82.

Aflat la ultimul meci jucat în echipa națională, după cum chiar el a anunțat, David Villa (cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative a Spaniei, cu 59 de goluri în 97 de meciuri) a fost desemnat și jucătorul meciului.

Detalii, pe digisport.ro

REZUMAT VIDEO - AICI.

„Am părăsit cu demnitate Cupa Mondială. În primele minute, jucătorii nu şi-au găsit ritmul, dar treptat am pus stăpânire pe joc şi am fost superiori adversarilor. Am fost puţin mai slabi decât primele două echipe din grupă. Olanda şi Chile au meritat să se califice. Noi am jucat slab, dar adversarii au fost puternici. În lotul actual există mulţi jucători care ne pot ajuta şi în viitor. Va trebui să fim atenţi la jucătorii tineri care vin din urmă, dar nimeni nu este dat afară din actualul lot. Săptămâna viitoare voi decide care va fi viitorul meu", a spus Del Bosque, care mai are contract cu Federaţia Spaniolă de Fotbal până în 2016.

Clasamentul final al grupei B este următorul: 1. Olanda - 9 puncte, 2. Chile - 6 puncte, 3. Spania - 3 puncte, 4. Australia - 0 puncte.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri