Concordia – Pandurii 1-5. Festival de goluri la Chiajna

Data publicării:
121842 121842 pandurii 1

 

Gorjenii au deschis scorul la jumătatea primei reprize, marcând în minutul gol prin Erico da Silva, care a înscris printr-o lovitură de cap plasată după o centrare din corner marca Eric.

La reluarea jocului, tot elevii lui Cristi Pustai aveau să modifice tabela. După assist-ul de la primul gol, Eric a marcat printr-un șut din marginea careului în minutul 56, pentru ca Breeveld să majoreze doar două minute mai târziu, în urma unei gafe a portarului gazdelor.

Trupa lui Chirilă a avut o tresărire de orgoliu cu zece minute înainte de final, când Orlando a profitat de o ieșire aiurea a lui Stanca. Foc de paie, câtă vreme lituanianul Matulevicius a înscris la capătul unor erori în lanț a defensivei din Chiajna doar patru minute mai târziu, pentru ca Ciucur să dea lovitura de grație în cel de-al treilea minut de prelungiri.

ECHIPELE:

Concordia: Râmniceanu - V. Creţu, Melinte, Leca, Bucurică - Neagu, Ispir, Coşereanu (59 Onduku), N. Roşu - A. Zaharia, D. Florea (42 Orlando). Antrenor: Ionuț Chirilă.

Pandurii: Stanca - Unguruşan, Erico, Christou, Momcilovic - Breeveld, P. Anton (62 C. Cristea) – Buleică (46 Nicoară), Eric, Sipo (54 Ciucur) – Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri