Jucătorii care au fost incluși în echipa ideală a fazei grupelor de la EURO U21

Data actualizării: Data publicării:
george-puscas-frf.ro
Foto: frf.ro

Site-ul specializat pe statistică în fotbal, whoscored.com, a creat cea mai bună echipă a Campionatului European de tineret, bazându-se pe datele din toate partidele jucate în grupe. România are doi reprezentanţi în echipa ideală, ca şi Germania, Italia şi Danemarca.

Cristi Manea şi George Puşcaş sunt jucătorii care au impresionat şi au cifre statistice foarte bune, la cele trei meciuri, informează Mediafax. “România a fost o revelaţie în turneul din această vară, iar Manea a fost o prezenţă consistentă pentru ea. A oferit o pasă de gol în primul meci şi a terminat ca jucătorul meciului Who Scored, în jocul său final din grupă. A reuşit şi cele mai multe intercepţii din grupă (12)”, este descrierea lui Manea. Şi George Puşcaş a prins echipa turneului în opinia sursei citate. “A marcat două goluri în trei apariţii, ajutând România să obţină un puţin aşteptat loc în semifinale. Puşcaş a avut de asemenea o medie de 1,3 pase decisive pe meci şi 2,3 driblinguri pe meci”, este descris atacantul român.

În echipa ideală a turneului, nemţii vin cu doi jucători, oamenii de atac Waldschmidt şi Richter.

Echipa ideală a Euro 2019: Iversen (Danemarca) - Manea (România), Bielik (Polonia), Upamecano (Franţa), Maehle (Danemarca) - Chiesa (Italia), Ceballos (Spania), Pellegrini (Italia), Richter (Germania) - Puşcaş (România), Waldschmidt (Germania)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri