Cristiano Ronaldo a dezvăluit câte clase a absolvit

Data actualizării: Data publicării:
RC Deportivo La Coruna v Real Madrid CF - La Liga
Foto: Gulliver/GettyImages

Starul portughez Cristiano Ronaldo a fost audiat săptămâna aceasta de o instanță din Spania, în urma acuzațiilor de evaziune fiscală. El a dezvăluit că nu știe altceva în afară de fotbal și că are încredere în consilierii săi.

RC Deportivo La Coruna v Real Madrid CF - La Liga
Foto: Gulliver/GettyImages

Cristiano Ronaldo a declarat în fața instanței că are încredere completă în consilierii săi fiscali. El a spus că sunt cei mai buni și că aceștia i-au transmis că nu se face vinovat de fraudă fiscală, potrivit unei minute apărută în presa din Spania.

El a mai spus că raportările fiscale au fost realizate de experții englezi, recomandați de fostul său club – Manchester United.

Nu înțeleg multe despre lucrurile astea. Am doar șase ani de școală și singurul lucru pe care îl știu este să joc fotbal bine. Dacă ei îmi spun 'Cris, nu e nicio problemă!', eu îi cred. Am încredere în consilierii mei, sunt cei mai buni. Îi plătesc bine, fac o treabă bună și las totul în mâinile lor”, a mai spus Cristiano Ronaldo în instanță.

Portughezul riscă 15 ani de închisoare și o amendă de 75 de milioane de euro, după ce ar fi fraudat statul spaniol cu 14,7 milioane de euro.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri