Video Cristiano Ronaldo a fost oprit și legitimat de un agent de securitate la intrarea pe stadionul din Budapesta

Data publicării:
ronaldo
Sursa foto: Captură Twitter

Cristiano Ronaldo a fost oprit și legitimat de un agent de securitate al stadionului Puskas Arena din Budapesta, deși este unul dintre cei mai cunoscuți sportivi din lume, informează The Independent.

Superstarul portughez a fost surprins când un oficial de securitate l-a obligat să-și arate legitimația de acces la intrarea pe stadion, înaintea partidei de la Euro 2020 dintre Ungaria și Portugalia.

Fotbalistul mergea alături de alt bărbat care purta un tricou cu emblema Federației portugheze de fotbal, iar agentul a venit după el și i-a cerut să-i arate permisul de acces. Starul portughez a așteptat răbdator cât timp agentul i-a verificat ambele fețe ale legitimației.

Deși Ronaldo purta masca de protecție, agentul părea să nu știe că îl verifica pe unul dintre cei mai faimoși fotbaliști din lume. Portughezul a fost surprins, dar a acceptat verificarea de securitate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cristiano Ronaldo a înscris două goluri în meciul disputat de echipa sa împotriva naționalei Ungariei, partidă terminată cu scorul 3-0. Astfel, el l-a depășit pe Michel Platini și a devenit golgheterul all-time al Campionatului European.

La conferința de presă susținută înaintea meciului cu Ungaria, Ronaldo a luat din fața lui două sticle de Coca-Cola și le-a mutat la capătul mesei, spunând apoi în portugheză: "Beți apă!". După gestul lui Ronaldo, compania americană a pierdut 4 miliarde de dolari din valoarea sa pe bursă.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri