Cristiano Ronaldo, acuzat de viol. O tânără a povestit în detaliu ce i-ar fi făcut fotbalistul în 2009

Data actualizării: Data publicării:
cristiano ronaldo

Fotbalistul Cristiano Ronaldo este acuzat de o femeie din SUA că ar fi violat-o într-un hotel din Las Vegas, în 2009. Femeia a depus o plângere împotriva fotbalistului și a vorbit pentru prima dată despre presupusa agresiune sexuală, scrie Spiegel.

Kathryn Mayorga, în vârstă de 34 de ani, spune că a fost violată de Cristiano Ronaldo în 2009 și că atacantul lui Juventus a plătit-o ulterior cu 375.000 de dolari pentru a menține presupusul incident sub tăcere.

Într-un interviu acordat Der Spiegel, femeia a detaliat ce s-a întâmplat în noaptea respectivă și l-a acuzat pe Ronaldo că a „violat-o anal”. După aceea, spune Mayorga, fotbalistul a întrebat-o dacă are dureri. „Era în genunchi în fața mea și mi-a spus că este un bărbat bun în proporție de 99%”.

Cristiano Ronaldo neagă acuzațiile și susține că cei doi au întreținut raporturi sexuale consensuale. Însă avocatul femeii a prezentat un document care include și versiunea lui Ronaldo asupra celor petrecute în noaptea respectivă, iar fotbalistul ar fi afirmat, în scris, că Mayorga „a spus «nu» și «oprește-te» de mai multe ori”.

Acuzațiile au ieșit la suprafață în urmă cu un an și jumătate, însă identitatea femeii nu era cunoscută. Atunci, ea spunea că fotbalistul a încercat să rezolve în tăcere problema, oferindu-i 375.000 de dolari, sub un contract cu 11 clauze care îi interziceau să sufle o vorbă despre cele petrecute în acea noapte și să distrugă toate potențialele dovezi.

Nu este prima dată când Cristiano Ronaldo este acuzat de viol. În 2005, fotbalistul a fost arestat, interogat și eliberat în cele din urmă pe cauțiune, după ce două femei l-au acuzat de agresiuni sexuale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri