Cristiano Ronaldo, acuzat de viol. Poliția va preleva probe ADN de la fotbalist

Data publicării:
ronaldo
Foto: Guliver/GettyImages

Poliția din Las Vegas a emis un mandat prin care va obține probe ADN de la fotbalistul Cristiano Ronaldo, în ancheta în care acesta este acuzat de viol, scrie BBC News.

ronaldo getty
Foto: Guliver/Getty Images

Avocatul fotbalistului a declarat că este vorba despre o procedură standard în astfel de cazuri. Ronaldo a negat că ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga, într-un hotel din Las Vegas, în 2009. Anchetatorii vor să vadă dacă ADN-ul jucătorului corespunde celui găsit pe o rochie a femeii, din perioada în care se presupune că a avut loc violul.

„Cristiano Ronaldo a susținut întotdeauna că ceea ce s-a întâmplat în 2009 în Las Vegas a fost consensual, așa că nu ar fi surprinzător să existe dovezi ADN și nu este surprinzător că poliția cere mostre ADN, întrucât este o procedură standard”, a precizat avocatul fotbalistului.

Publicația germană Der Spiegel a publicat în luna octombrie un articol în care este detaliată agresiunea sexuală la care ar fi fost supusă Mayorga.

Der Spiegel a susținut că, în 2010, Mayorga a ajuns la un acord cu Ronaldo, prin care femeia a primit 375.000 de dolari în schimbul tăcerii asupra celor întâmplate. Acum, avocații ei vor să declare nul actul respectiv.

Pe de altă parte, avocatul lui Ronaldo nu neagă că fotbalistul ar fi plătit-o pe tânără, dar susține că motivele care l-au făcut să îi ofere suma respectivă de bani au fost „distorsionate” în presă.

Kathryn Mayorga a declarat că și-a făcut curaj să vorbească după mișcarea #MeToo și a deschis un proces împotriva fotbalistului lui Juventus.

Starul portughez a respins orice acuzație și a adăugat că nu sunt decât știri false informațiile legate de un posibil viol.

Nu este prima dată când Cristiano Ronaldo este acuzat de viol. În 2005, fotbalistul a fost arestat, interogat și eliberat în cele din urmă pe cauțiune, după ce două femei l-au acuzat de agresiuni sexuale.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri