CSMS Iași – Gloria Bistrița 2-1. Gazdele au încheiat meciul în nouă jucători

Data publicării:
iasi-58156 1

CSMS Iaşi a deschis scorul în minutul 42, prin Adrian Pătulea, care a reluat din poziţie centrală o pasă venită de pe partea dreaptă de la Mitici. 

Gloria Bistriţa a egalat în minutul 59, prin Răzvan Radu, care a transformat o lovitură de pedeapsă acordată pentru un fault al lui Tincu asupra lui Bucur.

În minutul 70, CSMS Iaşi a revenit în avantaj. Ţigănaşu a centrat de pe dreapta, Milea a reluat cu o lovitură de cap spre poartă, portarul Dolha a respins însă doar până la Onofraş, care a înscris dintr-un metru în poarta goală.

Ieșenii au terminat meciul cu doi oameni mai puțin, Tincu și Țigănaș fiind eliminați în minutele 68 și 84.

Au jucat echipele:

CSMS Iaşi: Irimia - Mihălăchioaie (Creţu '61), Tincu, Avrămia, Mitrea - Milea - Mitici, Moutinho (Straton '72), Cl. Ionescu (Onofraş '69), Ţigănaşu - Pătulea. Antrenor: Liviu Ciobotariu. 

Gloria Bistriţa: Dolha - Târcă, Hlinca, Kanon, Trestenicu (Oprea '81) - Pouye, Enescu - Radu, Bucur (Sighiartău '65), Chiţu - Antonache (Curtuiuş '46). Antrenor: Nicolae Manea.

Cartonaşe galbene: Tincu '47, '58, Irimia '80, Mitrea '90+5 / Radu '11, Trestenicu '63, Pouye '65

Cartonaşe roşii: Tincu '68, Ţigănaşu '84.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Lucian Rusandu, ajutat la cele două linii de Daniel Hulubei şi Daniel Ciocănea, în timp ce Ionel Ivan a fost rezervă.

La meciul de pe stadionul Ion Alecsandrescu au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri