Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu echipa Kuban Krasnodar

Data actualizării: Data publicării:
petrescu

Tehnicianul Dan Petrescu şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu echipa Kuban Krasnodar, a anunţat, marţi, site-ul oficial al grupării din liga a doua din Rusia, scrie News.ro.

petrescu

Impresarul lui Petrescu, Nicolae Pârnău, este aşteptat joi la Krasnodar pentru a parafa actele.

Interimatul va fi asigurat de Mihail Semenov.

Formaţia Kuban Krasnodar a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Ienisei Krasnoiarsk, în etapa a 15-a a ligii secunde din Rusia.

Însă formaţia pregătită de antrenorul român, care are ca obiectiv promovarea în prima ligă, se află pe locul 14 în clasament, cu 16 puncte, din trei victorii şi şapte rezultate de egalitate (cinci înfrângeri). Lider este Dinamo Moscova, cu 32 de puncte şi două jocuri mai puţin.

Dan Petrescu a revenit în această vară pe banca tehnică a echipei din Krasnodar. La mijlocul lunii iunie, antrenorul Dan Petrescu a semnat un contract valabil doi ani cu gruparea FC Kuban, care a retrogradat în liga a doua rusă, la finalul sezonului trecut.

Petrescu a mai antrenat echipa Kuban Krasnodar în perioada 2009-2012 şi după primul sezon a promovat în cel mai important eşalon al fotbalului rus.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri