De la egal la egal în Ghencea: Steaua şi Petrolul remizează în derby-ul direct. Meciul a fost întrerupt două minute

Data publicării:
steaua-8

Un meci încins s-a jucat duminică seară între Steaua şi Petrolul în Ghencea. Suporterii roş-albaştrilor au aruncat cu torţe pe teren, iar partida a fost întreruptă timp de câteva minute. Înaintea derby-ului, fanii echipei Petrolul Ploieşti au fost întorşi din drum de Jandarmerie. Unii dintre aceştia, aflaţi în stare de ebrietate, au aruncat cu sticle şi pietre în forţele de ordine care însoţeau coloana şi au spart geamurile de la autovehiculele care transportau galeria.

Pe teren, Petrolul a avut primele mari şanse de a marca. Teixeira şi Camara nu au prins însă spaţiul porţii lui Tătăruşanu.

Steaua s-a trezit abia pe finalul primei reprize. Lukas Szukala a fost blocat greu de Pecanha. Golul a picat chiar înainte de pauză, când Prepeliţă a înscris din pasa lui Iancu.

Oamenii lui Cosmin Contra au intrat extrem de montaţi în repriza secundă, Albin fiind pericolul numărul 1 pentru poarta roş-albaştrilor.

Golul a venit însă din partea lui Alexandru Benga, care a tras fără speranţă pentru Tătăruşanu. Steliştii puteau lua toate punctele, dar şutul lui Adi Popa a trecut pe lângă poartă.

Cred eu că a fost un meci echilibrat. Golul primit de noi a făcut să nu câştigăm. (...) Dacă ne vom câştiga restanţele, vom fi pe primul loc, iar în retur vom menţine ştacheta sus”, crede mijlocaşul Andrei Prepeliţă.

Egalul dintre Steaua şi Petrolul o avantajează cel mai mult pe Astra. Liderul Ligii I a rămas la patru puncte în faţa ambelor echipe.

Meciul Steaua - Petrolul Ploieşti pe DigiSport.ro

După derby, la Ploieşti, suporterii supăraţi că au fost întorşi din drum s-au încăierat cu jandarmii. Un cameraman Digi24 a fost rănit uşor.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri