DERBY DE ROMÂNIA. Steaua – Dinamo, 0-0

Data publicării:
steaua dinamo

Foto: Digi Sport

Actualizare 23.20  Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, la finalul partidei cu Dinamo, încheiate la egalitate, 0-0, că Steaua mai are nevoie de doi jucători: un fundaș și un atacant. Finanțatorul roș-albaștrilor și-a arătat nemulțumirea față de cei doi fundași laterali, Alcenat și Guilherme, dar și față de Tade, relatează digisport.ro.

„Ocazii am avut, am avut și o bară, dar opinia mea este că astăzi am văzut ceva: am câștigat un mijlocaș central, cred eu. Hamroun ăsta e cel mai bun jucător din Liga 1, nu doar dintre străini, dar și dintre toți românii. Din păcate, nu avem atacant. Ne trebuie un atacant. Și Alcenat, în care am crezut, parcă e adormit. Am ajuns la concluzia că sunt jucători care sunt buni doar la echipe mici. La echipe mari, nu pot face față.

Trebuie să mai aducem și un fundaș, părerea mea, dar să vedem dacă-l putem lua. Nu ați văzut? Nici Guilherme nu e de echipă mare, nu mai e cel de la Petrolul. Sunt niște combinații care trebuie făcute la echipa asta. Vor mai veni jucători, pentru că trebuie făcută o reconstrucție. Ne trebuie atacant, pentru că nu are cine să marcheze goluri”, a declarat Gigi Becali, la microfonul Digi Sport, la finalul partidei de pe Arena Națională.

Cei trei jucători de care e nemulțumit patronul Stelei sunt veniți în ultima jumătate de an la echipa campioană. Alcenat și Tade au venit în această vară de la Petrolul, respectiv CFR Cluj, în timp ce Guilherme a sosit în iarnă, la mijlocului sezonului precedent, precizează digisport.ro.


Actualizare 23.00. Fluier final pe Arena Națională! Steaua și Dinamo au terminat la egalitate, scor 0-0, după o partidă dominată de steliști, dar în care dinamoviștii au făcut un meci tactic excelent.

Încurajaţi de 9.000 de suporteri pe terenul rivalei, Dinamo a început episodul 159 din Derby de România în atac. Filip l-a testat de la distanţă pe Cojocaru. Fără victorie de 11 meciuri în faţa Stelei, dinamoviştii au continuat ofensiva. Vali Lazăr a ratat şi el la puţin spaţiul porţii. Prima replică a echipei lui Rădoi a venit din partea lui Chipciu, blocat de Cerniauskas.

În debutul reprizei secunde, centralul Haţegan şi steliştii Adi Popa şi Alcenat au avut de suferit după o petardă aruncată din peluza dinamovistă.

Adi Popa l-a găsit apoi excelent pe Chipciu, iar şeptarul stelist şi-a trecut în cont o altă ratare imensă.

Tade a trimis şi el peste poarta dinamoviştilor. Până la final, Chipciu a mai avut o mare ocazie de gol. A luat la ţintă transversala, iar Steaua - Dinamo s-a terminat 0-0, prima remiză albă în derby, din 1999 încoace.

Egalul de pe Arena Naţională o face pe CSMS Iaşi noul lider al Ligii I, cu 10 puncte după cinci etape. Steaua şi Dinamo au câte nouă puncte.


Actualizare 21.50. Pauză pe Arena Națională! Steaua și Dinamo sunt la egalitate, scor 0-0


După ce au câștigat etapa trecută cu Poli, dinamoviştii simt că a venit momentul unei mari victorii. Steaua vine după un meci bun la Belgrad, care însă nu i-a adus şi calificarea în play-off-ul UEFA Champions League.

La Digi Sport 1, DERBY DE ROMÂNIA este precedat de ediţii speciale ale ştirilor, dedicate partidei dintre Steaua şi Dinamo, dar şi de o analiză la rece înainte, la pauză şi după meci, în emisiunea „Fotbal Club”, transmisă în direct din studioul amplasat pe Arena Naţională.

Echipele de start:

FC Steaua București: V. Cojocaru – Alcenat, Varela (cpt), Toșca, Guilherme – Muniru, Breeveld – Ad. Popa, Hamroun, Chipciu – Tade. 
Rezerve: Fl. Niță – Rîpă, Papp, L. Filip, Tudorie, V. Mihalcea, Tahar, Enceanu.
Antrenor: Mirel Rădoi.

FC Dinamo București: Cerniauskas – Feussi, A. Marc, Mevlja, Fai – Vojnovic (cpt), S. Filip – C. Matei, D. Rotariu, V. Lazăr – Gnohere.
Rezerve: Abraham – Corbu, I. Șerban, Nedelcearu, Tîrcoveanu, P. Petre, Moldoveanu. 
Antrenor: Mircea Rednic

Arbitru: Ovidiu Haţegan (Arad)
Asistent 1: Vasile Marinescu (Bucureşti)
Asistent 2: Adrian Ghinguleac (Bucureşti)
Rezervă: Dragoş Istrate (Bucureşti)
Observator LPF: Mircea Călin (Bucureşti)
Observator CCA: Adrian Vidan (Bucureşti)

Steaua- Dinamo, un meci al marilor orgolii şi derby-ul campionatului, se va juca duminică, 9 august, de la ora 21:00, și va fi în direct la Digi Sport 1. Fazele video sunt în timp real pe www.digisport.ro, dar şi pe mobil, la adresa m.digisport.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri