Derby pentru Europa League. CS U Craiova - CSMS Iași, de la ora 17:00, la Digi Sport 1

Data publicării:
574174fa95f9cf9e27ba2c36

 

CSMS Iași ocupă prima poziție, cu 35 de puncte, în timp ce oltenii sunt la două lungimi în spate, pe locul trei, dar o victorie îi poate înstala în fruntea clasamentului.

Fanii gazdelor sunt extrem de încrezători înaintea duelului de azi ținând cont că doar CFR Cluj a plecat neînvinsă din Bănie în play-out. Mogoșanu nu-l va avea însă la dispoziție pe Andrei Ivan, plecat împreună cu echipa națională în cantonamentul din Italia. De asemenea, Straton și Dumitraș sunt accidentați, scrie digisport.ro.

Meciul se anunță a fi unul extrem de echilibrat ținând cont că ieșenii au o statistică excelentă în partidele de pe teren străin. Echipa lui Nicolo Napoli este neînvinsă în ultimele 12 deplasări, dar vine după o înfrângere surprinzătoare, 2-3, acasă, cu ilfovenii de la Concordia Chiajna.

Ultima înfrângere a moldovenilor în deplasare a venit chiar în Bănie. Bole este singurul absent din lotul lui Napoli în timp ce Mădălin Ciucă este incert.

ECHIPE PROBABILE:

CS U Craiova (4-4-2): L. Popescu - Achim, Popov, Acka, Vătăjelu - Băluță, Madson, Zlatinski, Bancu - Măzărache, Nuno Rocha
Antrenor: Daniel Mogoșanu

CSMS Iași (4-4-2): Grahovac - Mitic, Frăsinescu, Ţigănaşu - Nuno Viveiros, Creţu, V. Gheorghe, Llullaku - A. Cristea, Golubovic
Antrenor: Nicolo Napoli

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri