Desfăşurare de forţe fără precedent ale Ambulanţei la Arena Naţională

Data actualizării: Data publicării:
ambulante meci romania polonia FB georgica

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov (SABIF) a avut, vineri seară, la Arena Naţională, o desfăşurare de forţe fără precedent, fiind peste 70 de medici, asistenţi şi voluntari mobilizaţi la ambulanţe, la cele şapte cabinete medicale şi pe stadion. La cabinetul destinat suporterilor polonezi este cea mai mare aglomeraţie, a declarat, pentru News.ro, managerul SABIF, dr. Alis Grasu.

ambulante meci romania polonia FB georgica 2
ambulante meci romania polonia FB georgica 2

FOTO: Digi24.ro

"Avem 57 de voluntari, zece medici şi şapte asistenţi medicali, toţi aduşi de acasă în tură suplimentară pentru a nu afecta activitatea medicală din Bucureşti. Echipajele sunt repartizate pe ambulanţe, la cele şapte cabinete medicale, dar şi în echipele mobile pregătite să intervină rapid. Cabinetele medicale sunt destul de aglomerate. În cabinete avem câte un medic şi doi voluntari", a explicat managerul SABIF, dr. Alis Grasu.

De asemenea, patru echipe SABIF sunt mobilizate să intervină cu minicaruri.

Acivitatea medicală pe stadion este continuă. În prima repriză au fost 14 cazuri medicale, unul necesitând internare pentru o suspiciune de suferinţă coronariană.

"Un suporter român cu sindrom coronarian a fost transportat la Spitalul Sf Pantelimon. Au fost 14 intervenţii din toată patologia, suferinţe toracice, traumatism, intoxicaţie cu gaz, traumatism din cauza unei petarde”, a mai spus managerul SABIF.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri