Dinamo amenință că se va retrage de pe teren

Data publicării:
dinamo

Antrenorul formaţiei Dinamo Bucureşti, Ioan Andone, a declarat, marţi, că este de acord cu acţionarul majoritar Ionuţ Negoiţă şi anunţă că va retrage echipa de pe teren dacă vor mai fi greşeli de arbitraj, scrie News.ro.

dinamo

„Să vă spun şi eu ce se vorbeşte? Am auzit şi eu zvonuri că Deaconu (n.r. - vicepreşedintele CCA, Alexandru Deaconu) ar face jocurile, ceva se întâmplă. Eu nu ştiu nimic, poate Gigi Mulţescu ştie mai multe. Auzim şi noi zvonuri, aveţi grijă acolo, acolo. O să vedem ce se întâmplă în jocurile următoare. Dacă va fi la fel, o să ieşim de pe teren, cum ne-a zis şi domnul Negoiţă. Cred că la prima greşeală împotriva noastră ar trebui să ieşim de pe teren. Dacă se mai întâmplă vom retrage echipa. A spus asta şi Negoiţă, că va retrage echipa. Au fost greşeli mari împotriva noastră, s-au repetat, au fost cinci meciuri la rând. Cred că eu trebuia să am 7-8 puncte mai mult”, a spus Andone, la Digisport.

Tehnicianul dinamovist consideră că cea mai bună soluţie pentru eliminarea greşelilor ar fi aducerea de arbitri strini la meciurile din Liga I: „Ce să facem? Să aducem arbitri străini. Măcar stai liniştit, dormi liniştit, nu-ţi mai faci gânduri şi planuri, nu te mai gândeşti la cine ce are cu noi”.

Acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a declarat, duminică, după înfrângerea din meciul cu FC Botoşani, scor 1-2, că formaţia pregătită de Ioan Andone a fost dezavantajată clar de arbitraje în ultimele meciuri, precizând că echipa este furată „ca-n codru” şi că în cazul în care situaţia se va repeta gruparea se va retrage din campionat.

Reprezentanţii cluburilor Dinamo şi CSU Craiova s-ar arătat nemulţumiţi în ultima perioadă de calitatea arbitrajelor, acuzând că ierarhia la vârf a competiţiei este influenţată de greşelile comise în defavoarea lor şi în favoarea echipei Steaua.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a transmis, marţi, Comisiei Centrale a Arbitrilor o scrisoare deschisă, prin care avertizează că greşelile de arbitraj din ultima vreme dezechilibrează Liga I, clasamentul fiind influenţat de acestea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri