Dinamo îl acuză pe Hagi că nu a fost invitată la o competiție pentru juniori

Data publicării:
gica hagi

Gabi Răduță, șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo, susține că roș-albii au cea mai bună grupă din țară la categoria fotbaliștilor născuți în 2004 și îl acuză pe Hagi de lipsă de respect, pentru că în acest an i-a omis. „Dacă îi e teamă de concurenţă, de ce mai organizează turnee?”, se întreabă retoric oficialul dinamovist, care a spus că l-a contactat pe patronul clubului din Ovidiu, care a spus că nu se mai ocupă personal de acordarea invitațiilor.

„E ruşinos ce se întâmplă anul acesta la Cupa Danone. Noi avem cea mai bună grupă la anul 2004 din ţară în acest moment şi domnul Hagi, care organizează competiţia, nu ne-a invitat la turneu. Pare că organizează competiţii doar ca să le câştige echipele lui. Din punctul nostru de vedere e o situaţie penibilă. Dacă îi e teamă de concurenţă, de ce mai organizează turnee? E o lipsă de respect faţă de competiţie şi faţă de noi”, a declarat Gabi Răduță, potrivit gsp.ro.

„După ce că suntem printre puţinele cluburi din ţară care dau atenţie grupelor de copii şi juniori, suntem şi marginalizaţi. Mă doare mai tare că această situaţie e provocată de un om care ştie foarte bine ce înseamnă investiţia în tineri şi care ar trebui să respecte mai mult această muncă”, a mai spus șeful centrului de copii și juniori de la Dinamo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri