Dinamo, eliminată din Cupa României de o echipă din liga a III-a. Reacția suporterilor supărați

Data actualizării: Data publicării:
dinamo cye

Formaţia Dinamo a fost eliminată, joi, în optimile de finală ale Cupei României de echipa AFK Csikszereda, din Liga III, după un meci decis la loviturile de departajare. După 90 de minute, scorul a fost egal, 2-2, în prelungiri fiecare echipă a marcat, iar la loviturile de departajare formaţia din Miercurea Ciuc s-a impus, scor 6-5.

ACTUALIZAREDupă al cincilea meci la rând fără victorie în toate competițiile, suporterii s-au dus din nou peste jucători, procedând la fel ca la partida precedentă, de la Chiajna, când au blocat autocarul și doar forțele de ordine i-au scăpat pe fotbaliști de furia ultrașilor, scrie digisport.ro.

Fanii lui Dinamo au oprit din nou autocarul echipei, de această dată în zona localității Sf. Gheorghe, pe drumul de întoarcere spre București. Câțiva suporteri au coborât din mașini și au sprintat spre vehiculul în care se aflau jucătorii. Dacă luni i-au amenințat că le vor rupe picioarele, de această dată i-au pus să dezbrace tricourile, acuzându-i din nou că își primesc salariile degeaba la un club cu un asemenea renume.


AFK Csikszereda a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Majzik (48) şi Magyari (52), însă Dinamo a egalat prin reuşitele lui Nistor din minutele 54 şi 60.

În minutul 106, Dinamo a preluat avantajul prin Neicuţescu, însă gazdele au egalat în minutul 115 prin Berde.

La loviturile de departajare, AFK Csikszereda s-a impus cu scorul de 6-5.

Tot joi se va disputa meciul Dunărea Călăraşi – FCSB.

Miercuri, în sferturi s-au calificat CFR Cluj (scor 1-0 cu Gaz Metan Mediaş), Sepsi Sfântu Gheorghe, după 5-0 cu CS Mioveni, şi Astra Giurgiu (4-3 după prelungiri cu Universitatea Cluj).

Marţi au acces în faza următoare CSU Craiova (4-1 cu Turris-Oltul Turnu Măgurele), Hermannstadt (3-0  cu FC Voluntari) şi FC Viitorul (2-2, 5-3 la loviturile de departajare).

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri