Dinamo şi FCSB au remizat, scor 2-2, în derbiul etapei XXV

Data actualizării: Data publicării:
dinamo steaua digisport

Formaţia Dinamo a remizat cu FCSB, duminică seară, pe Arena Naţională, scor 2-2, în derbiul etapei a XXV-a a Ligii I, în care a fost egalată după ce a condus cu 2-0.

dinamo steaua digisport
FOTO: digisport

Au marcat Pesic '20 şi Torje '57 pentru Dinamo, respectiv Man '84 şi Teixeira '90+3 pentru FCSB. După golul de 2-2, un fan a intrat pe teren. El a fost oprit şi scos de pe teren de stewarzi.

1-0: Acţiune pe partea stângă a lui Torje, care trimite până la Nistor şi acesta centrează prin faţa porţii în stânga, de unde Pesic înscrie, în poatra goală de la 7 metri.

2-0: Torje înscrie cu un şut de la 10 metri lateral stânga, fază la care Vlad scapă mingea în poartă.

2-1: Dennis Man a redus din diferenţă marcând cu capul, după o pasă de la Budescu.

2-2: Teixeira a stabilit scorul final cu un şut la colţul scurt.

Dinamo: Penedo – Romera, Popescu, Maric, Vl. Olteanu – Mahlangu, Nistor (Popa '81) – Torje (Hanca '72), Pesic (Palic '68), Salomao – Nemec. Antrenor: Vasile Miriuţă

FCSB: A. Vlad – Enache, Planic, Găman, Momcilovic (J. Morais '73) – Pintilii, Ov. Popescu (Budescu '46) – Teixeira, Cr. Tănase (Man '46), Fl. Coman – Fl. Tănase. Antrenor: Nicolae Dică

Cartonaşe galbene: Romera '13, Nemec '45, Salomao '55 / Cr. Tănase '37, Planic '48

Meciul a fost arbitrat de Marius Avram, ajutat de asistenţii Adrian Ghinguleac şi Mircea Orbuleţ. Arbitru de rezervă a fost Adrian Comănescu, iar observatori Mircea Călin şi Corneliu Fecioru.

În tribune s-au aflat 32.377 spectatori

Meciul, programat la ora 20.45, a început cu o întârziere de aproximativ cinci minute. Înainte de startul jocului, fanii dinamovişti au pus în scenă o coregrafie reprezentând lupta dintre bine şi rău, cu mesajul: “Trecem peste toate, ne luptăm cu moartea, când se unesc câinii, ziua învinge noaptea”.

În a doua repriză, fanii dinamovişti au afişat şi un banner cu mesajul: “Om de fotbal, nu de minifotbal: Ionuţ Lupescu!"

În minutul 9, lângă Bogdan Planic a aterizat o petardă aruncată din tribună, iar jucătorul FCSB a fost afectat pentru scurt timp, el ţinându-se de ureche. Planic i-a făcut semn însă centralului Marius Avram că poate continua jocul.

După ce au fost înlocuiţi, Ivan Pesic şi Gabriel Torje s-au dus în peluză, pentru a fi alături de fanii dinamovişti.

După acest rezultat, FCSB este în continuare pe locul doi în clasamentul Ligii I, cu 52 de puncte, iar Dinamo ocupă poziţia 5, cu 39 de puncte, la egalitate cu CSM Poli Iaşi, dar cu un golaveraj mai bun.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri