Sari la conținut

Dinamo - Steaua 3-1. Prima victorie a dinamoviștilor în derby după patru ani și jumătate

Foto: digisport.ro

În Ştefan cel Mare, Steaua a înscris prima în derby-ul cu Dinamo. Reuşita lui Tudorie a fost însă anulată corect din cauza unui ofsaid la Breeveld.

Dinamo a replicat prin şutul de la distanţă al lui Anton, care l-a pus la încercare pe Cojocaru. După o primă repriză fără goluri, dinamoviştii au trecut în avantaj la zece minute după pauză: Gavrilă a centrat puternic iar Varela a trimis fără să vrea în propria poartă.

Palic a înscris pentru 2-0 cu un şut din afara careului la care Cojocaru nu a avut nicio şansă. Gnohere a mărit proporţiile scorului la capătul unui contraatac al echipei lui Mircea Rednic. Atacantul trimis pe teren în repriza a doua a înscris cu un şut din marginea careului. Steaua a reuşit doar să îşi salveze onoarea în final. Stanciu a trimis în bară din lovitură liberă, apoi a reuşit să înscrie în al doilea minut de prelungiri, iar Dinamo - Steaua s-a încheiat 3-1.

În urma rezultatului din Ştefan cel Mare, Dinamo a egalat Steaua la puncte. Cele două rivale au câte 30 de puncte, şapte mai puţine decât liderul Astra.

Pe aceeași temă