După ce a luat titlul, Hagi vrea să vândă jucători cu prețuri-record

Data actualizării: Data publicării:
170513_LIGA_I_VIITORUL_CAMPIOANA_01_INQUAM_PHOTOS_Daniel_Stoenciu
Foto: Inquam Photos / Daniel Stoenciu

Gheorghe Hagi tocmai a câștigat titlul în Liga 1 cu Viitorul și marele său vis este un parcus cât mai bun în Liga Campionilor. Imediat după cucerirea campionatului, „Regele” anunța că nu are un buget pentru transferuri pentru a forța calificarea în grupe, însă vânzările de jucători i-ar putea rezolva problema, scrie digisport.ro.

170513_LIGA_I_VIITORUL_CAMPIOANA_01_INQUAM_PHOTOS_Daniel_Stoenciu
Foto: Inquam Photos / Daniel Stoenciu

„Scot acum din buzunar și bonusurile de performanță. Vor fi şi plecări, şi veniri, dar nu trebuie să slăbim vreun pic. Trebuie să stau cu picioarele pe pământ, să fiu modest, să formăm o echipă bună, frumoasă, trebuie să facem strategie pentru Champions League, să reprezentăm bine România, spunea Hagi, după câștigarea titlului.

Fotbaliștii Viitorului nu duc lipsă de oferte, iar 4 milioane de euro ar putea veni numai din vânzarea lui Florinel Coman, dacă negocierile cu Galatasaray se vor încheia cu succes.

Niciunul nu e netransferabil, iar despre oferte se vorbea de câteva luni. Despre Florinel Coman s-a discutat că ar putea ajunge și în Grecia, locul de unde vine și cel mai mare interes pentru fundașul central Kevin Boli, dorit de PAOK și Olympiacos.

„Au plecat jucători importanţi, ca Tase (n.r.Florin Tănase), Ianis (n.r. Ianis Hagi), Răzvan Marin, a intrat Florinel Coman. Nu am o problemă daca pleacă acum Coman, Benzar, Nedelcu, avem în spatele lor alţii. Tinerii de la Academie or să vină, au jucat în Champions League la tineret. Vom vedea şi unde vom juca în Europa, sigur în România. Important e că suntem acolo, spune Gheorghe Hagi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri