După meciul pierdut duminică, Becali dă afară doi jucători

Data publicării:
gigi becali

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, duminică seară, după înfrângerea din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-1, că jucătorii Bogdan Mitrea şi Bojan Golubovici nu vor mai juca la vicecampioana României şi a precizat că antrenorul Laurenţiu Reghecampf a făcut greşeli în această partidă, scrie News.ro.

gigi becali

„Dacă vezi că Mitrea nu poate la nivelul ăsta, nu-l bagi. A greşit şi Reghe. El este băiat cuminte, băiat bun, dar nu poate face faţă la Steaua. Mitrea nu va mai juca niciodată la Steaua. Nu am nimic cu băiatul, nicio răutate, dar n-are ce căuta pe teren la Steaua. Dă cu capul, face fault, deviază în poartă. Golubovici este cel mai bun om din lume, dar nu are ce să caute la Steaua, nu poate la Steaua, n-ai atacant. La plecare, îl voi strânge în braţe, am câştigat bani cu el, dar gata”, a spus Becali, conform digisport.ro.

Oficialul stelist consideră că meciurile nu se câştigă cu talent, ci cu muncă: Trebuie să le intre în cap tuturor, jucătorilor în principal. Fotbalul, meciurile, nu se câştigă din talent, ci doar din muncă. I-am lăudat pe Boldrin şi pe De Amorim la început, acum cred că au doar talent. Au tratat de sus adversarul. Nu sunt supărat, ăsta este caracterul lor. Cu Zurich vor juca pentru că sunt văzuţi, dar trebuie să jucăm şi aici. Dar o să le scriu eu dacă nu o face Reghe. Fotbalul se câştigă cu muncă şi cu talent, nu cu figuri. Mai este şi chestia asta cu U21, când trebuie să bagi un puşti în teren. Bine, mi-a plăcut Ovidiu Popescu”.

Echipa Steaua Bucureşti a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XII-a a Ligii I, în care vicecampioana României a ratat un penalti prin Boldrin şi a avut superioritate numerică în ultimele 20 de minute.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Munteanu, în minutul 26, cu un şut de la 22 de metri, deviat de Mitrea.

În minutul 54, stelistul Boldrin a şutat în bară din penalti, după un fault în careu al lui Creţu asupra lui Popa.

În minutul 71, fundaşul Valentin Creţu (Gaz Metan Mediaş) a primit al doilea cartonaş galben după un fault asupra lui De Amorim şi a fost eliminat de arbitrul Florin Marcu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri