După un nou eşec contra Săgeata Năvodari, Oţelul Galaţi rămâne fără Ionuţ Badea. Dorinel Munteanu l-ar putea înlocui

Data publicării:
badea

Oţelul Galaţi se scufundă: a ajuns la şapte meciuri fără victorie, iar Ionuţ Badea a plătit cu postul. Eşecul de pe terenul nou-promovatei Săgeata Năvodari a fost picătura care a umplut paharul.

Mihai Roman şi Viorel Dinu au marcat golurile echipei lui Selymes din prima repriză. Cooper a avut cea mai mare ocazie a Oţelului, dar portarul advers a respins cu un reflex incredibil.

Jucătorii Oţelului au redus din diferenţă în partea a doua, dar nu au reuşit să îl salveze pe Ionuţ Badea.

Vom încheia colaborarea. Am vorbit şi cu el şi am căzut de acord să îi anunţ şi pe suporteri că Ionuţ nu mai este din această seară antrenorul nostru. Vom anunţa în zilele următoare numele noului antrenor”, a spus directorul sportiv al Oţelul Galaţi, Narcis Răducan.

Din păcate, criza de rezultate a continuat şi atunci s-a ajuns la această decizie. Eu am muncit foarte mult la echipa asta, am încercat să dau tot ce e mai bun din mine şi, indiferent de ce s-a întâmplat, vă spun că Badea este un foarte bun antrenor. Sper ca cel care vine în locul meu să facă mai multe decât am făcut eu”, a declarat la rândul său Ionuţ Badea.

Rămas liber de contract după despărţirea de Kuban Krasnodar, Dorinel Munteanu s-ar putea întoarce la Oţelul. Cu el pe bancă, echipa din Galaţi a luat titlul de campioană în 2011.

Meciul Săgeata Năvodari - Oţelul Galaţi pe DigiSport.ro



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri