Echipa la care se autopropune Ibrahimovici după ce s-a operat la genunchi

Data publicării:
ibrahimovici

Zlatan Ibrahimovici nu și-a găsit încă o nouă echipă după ce Manchester United a anunțat că nu îi va propune un nou contract. În condițiile în care suedezul nu pare să fie convins nici de ofertele primite din Statele Unite, acesta i-ar fi cerut impresarului său, Mino Raiola, să-l propună la Real Madrid, scrie digisport.ro.

ibrahimovici
Foto: Guliver/GettyImages

Conform presei din Spania (Diario Gol), Zlatan i-a solicitat agentului său să le transmită oficialilor „albilor” că vrea un salariu de zece milioane de euro pe sezon, ceea ce nu ar fi o problemă pentru campioana Europei.

Sursa citată precizează că Ibrahimovic poate fi un înlocuitor pe Santiago Bernabeu pentru Alvaro Morata, care va pleca, cel mai probabil, în această vară, el fiind nemulțumit de faptul că Zinedine Zidane l-a folosit de mult mai multe ori, ca titular, pe Karim Benzema, în locul său.

Chiar dacă starul suedez are avantajul că este liber de contract și transferul său nu ar costa nimic, șansele să ajungă la Real Madrid sunt însă destul de mici, în condițiile în care „Los Blancos” continuă să forțeze un transfer al lui Kylian Mbappe.

Suedezul, care încă se recuperează după operația suferită la ligamentele genunchiului drept, a refuzat recent și o ofertă primită de la Valencia.

Spaniolii susțin însă că Ibra își dorește să își continue cariera în Europa, acesta fiind principalul motiv pentru care a refuzat și ofertele destul de consistente din punct de vedere financiar primite din Major League Soccer.


Transmisiuni la Digi Sport:

  • Turneul WTA de la Eastbourne este transmis ÎN DIRECT la Digi Sport, în perioada 27 iunie - 1 iulie. 
  • Campionatul European U21: Anglia - Germania (marţi, 27.06, ora 19:00, Digi Sport 1) şi Spania - Italia (marţi, 27.06, ora 22:00, Digi Sport 1)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri