Sari la conținut
News Alert

Echipa lui Mircea Lucescu, singura neînvinsă din Rusia

Zenit Sankt Petersburg a confirmat că traversează o perioadă excelentă și rămâne singura echipă neînvinsă din Rusia. Echipa lui Mircea Lucescu are opt succese în ultimele nouă meciuri după ce s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Ural Ekaterinburg, scrie digisport.ro.

luce

Primele mari ocazii au fost ale oaspeților. Kokorin a trecut pe lângă gol în două rânduri în aceeași fază. Imediat, Shatov a deschis scorul. În minutul 22, internaționalul rus a fructificat pasa brazilianului Giuliano.

Ural a dat replica prin fostul jucător al lui CFR Cluj, Giorgi Chanturia. Giuliano a ratat apoi o ocazie uriașă.

Gazdele au căutat cu insistență egalarea în repriza secundă. Mai întâi, Fidler a provocat o paradă a lui Lodygin, apoi Lombaerts și-a salvat echipa la șutul lui Stavpets.

Zenit a fost însă formația care a forțat pe final. După ocazia uriașă a lui Dzyuba, oaspeții s-au detașat. Dzyuba și Kokorin au combinat superb pentru golul marcat de Yusupov în minutul 89.

Zenit s-a impus cu 2-0 și a egalat la puncte liderul Spartak Moscova, care are golaveraj mai slab, însă o victorie în plus în primele zece etape, principalul criteriu de departajare în astfel de situații.