Emeric Jenei: Laurențiu Reghecampf este pus într-o situație grea. Ar fi bine să rămână la Steaua

Data publicării:
jenei

Într-o intervenție la „Jurnalul de seară”, antrenorul cu care Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986, a spus că îi recomandă lui Laurențiu Reghecampf să nu plece de la echipă.

Reghecampf este pus într-o situație destul de grea, pentru că solicitările vin. El a câștigat campionatul cu o echipă care a jucat foarte bine. La Steaua s-a creat un grup de oameni care sunt dispuși să facă eforturi pentru a ajunge la marea performanță. Eu aș spune să rămână”, a declarat Emeric Jenei. 

„După șapte ani de zile, Steaua a reușit să câștige al 24-lea campionat. Au fost niște ani în care Steaua nu s-a regăsit. Dar de la începutul anului, a avut un parcurs foarte bun”, a mai spus Emeric Jenei, remarcând însă și faptul că echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf nu a avut adversari de valoare în Liga I.

„Dinamo nu mai este Dinamo, Craiova nu mai e Craiova, Timișoara nu mai există, CFR-ul a jucat ca o echipă de duzină. Oricum, Steaua merită toată felicitările noastre pentru că a avut un parcurs tehnico-tactic foarte bun”, a subliniat fostul antrenor.  

Steaua a încheiat actualul sezon, pe care l-a dominat categoric, cu o victorie pe Arena Națională. Campionii au învins cu 4-0 pe FC Brașov. Jucătorii au primit tricourile și medaliile de campioni pe Arena Națională, după care au plecat spre Piața Constituției, cu un autocar decapotat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri