Emeric Jenei, noul consilier al premierului maghiar Viktor Orban, confirmă discuțiile pentru o academie de fotbal în Bihor

Data actualizării: Data publicării:
sport ienei cavaler

Antrenorul Emeric Jenei, noul consilierul pe sport al premierului maghiar Viktor Orban, a declarat pentru gsp.ro că există deja discuţii pentru deschiderea unei academii de fotbal în Bihor. Aceasta va funcționa după modelul echipelor Sepsi, din Liga1, și Csikszereda, care evoluează în liga a treia.

"În ultimele discuții pe care le-am avut la telefon, am încercat să găsim un loc și o echipă de aici, din județ, unde să facă o academie de fotbal. După modelul de la Sepsi și Csikszereda. (...) Trebuie să fie implicați mai mulți factori, să găsim și foști fotbaliști care vor să fie parte din acest proiect. Eu am fost cooptat deja în echipa asta și încerc să ajut cu cele mai bune sfaturi și informații pe care le am", a declarat Emeric Jenei pentru gsp.ro.

Citiți aici mai multe detalii pe această temă.

În acest fel, cunoscutul antrenor confirmă informația lansată, la Digi24 Oradea, de fostul vicepreşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Alexandru Boc. Acesta a declarat, în cadrul emisiunii Divizia locală din 28 ianuarie, că investitori maghiari ar vrea să deschidă o academie de fotbal în Bihor.

Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri