Emiliano Sala, trecut pe foaia de joc cu o floare în loc de număr, la meciul Arsenal-Cardiff City

Data actualizării: Data publicării:
sala

Echipele din Premier League i-au adus un omagiu lui Emiliano Sala, iar clubul Cardiff City a trecut numele jucătorului pe foaia de joc de la meciul cu Arsenal.

Înaintea meciurilor de marţi s-a ţinut „un moment de reflecţie în tăcere”, iar jucătorii echipei galeze au ieşit pe teren purtând în piept o narcisă, simbolul galez.

Pe foaia de joc a echipei Cardiff City la meciul cu Arsenal Londra a fost trecut şi numele lui Emiliano Sala, cu o floare în loc de numărul de pe tricou.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, la 21 ianuarie, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic.

Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri