Europa League. Astra - Austria Viena 2-3

Data actualizării: Data publicării:
sumudica

În ciuda asediului din final, când a evoluat în superioritate numerică, echipa lui Marius Şumudică a început grupele UEFA Europa League (UEL) cu un eşec, 2-3 cu Austria Viena., informează digisport.ro.

sumudica

Marius Șumudică, antrenorul campioanei, avea ambiții mari de la acest parcurs european și spunea că echipa are chiar șanse de a prinde primăvara Europa League.

____________________________________________

Oricum, giurgiuvenii vor să scoată cât mai multe puncte, mai ales că rețeta financiară pe care o propune a doua competiție europeană intercluburi este una foarte bună pentru ”astrali”.

Giurgiuvenii știu că nu vor avea parte de un public numeros, așa că se bazează exclusiv pe dorința de afirmare a jucătorilor. Șumudică va putea începe meciul cu Denis Alibec titular, deși atacantul nu s-a pregătit la capacitate maximă în ultimele zile. Fotbalistul s-a lovit la picior în partida cu Steaua, dar și-a revenit iar acum este apt pentru meci. 

La polul opus, austriecii nu-l vor avea în teren pe căpitanul lor. Robert Almer (32 de ani), portarul naționalei Austriei, nu a făcut deplasarea la București din cauza unor probleme la aductori.

”E foarte posibil să ne calificăm, pentru că Austria Viena și Plzen sunt de valoare apropiată cu noi, iar pe cei de la Roma nu știu cât îi interesează competiția”, a spus Șumudică la conferința oficială de presă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri