EUROPA LEAGUE. Astra și Petrolul joacă în această seară, în direct la Digi Sport

Data publicării:
102367 102367 europa league

Petrolul este marea favorită a dublei cu Vikingur din turul II preliminar al UEFA Europa League. Contra şi-a avertizat însă jucătorii: vor avea surprize dacă îşi vor trata de sus adversarii din Insulele Feroe.

„Dacă cineva nu va face ce trebuie să facă, cum am pregătit meciul, îl voi scoate afară indiferent de nume, după câteva minute”, a spus tehnicianul.

Geraldo Alves va reveni în centrul apărării la Petrolul, unde va face din nou pereche cu Ovidiu Hoban. Portughezul este unul dintre puţinii fotbalişti ai Petrolului care a mai evoluat în cupele europene.

Petroliştii au ambiţii mari de la actuala campanie europeană. „Lupii galbeni” au promise prime de obiectiv dacă se vor califica în grupele UEFA Europa League.


Omonia, nucă tare pentru Astra

După ce a trecut fără probleme de slovenii de la Domzale, Astra va avea o misiune mai dificilă în faţa echipei care a terminat pe locul trei în Cipru sezonul trecut, Omonia Nicosia.

La Omonia evoluează unul dintre cei mai buni stranieri care au trecut prin Liga 1, fostul rapidist Joao Paolo Andrade. Astra Giurgiu - Omonia va fi în direct la Digi Sport 2, diseară, de la 21:30.

Ciprioţii au sosit la Bucureşti cu o zi înaintea meciului din această seară cu Astra Giurgiu.

„Este o stare normală, pozitivă, eu cred că avem șanse reale cu Omonia Nicosia. E un meci de fotbal, până la urmă, mingea e rotundă. Nu este o prima specială, cea mai specială primă este onoarea lor, mândria de a juca în cupele europene și de a avea rezultate pozitive în Europa, după discutăm și de bani”, a precizat patronul giurgiuvenilor, Ioan Niculae.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri