Europa League. Petrolul a învins pe Swansea, dar englezii s-au calificat în grupe

Data publicării:
123653 123653 Petrolul Swansea

 

Actualizare: Din păcate, au fost lipsiți și de șansă. Petroliștii au continuat să atace cu disperare, deciși să obțină măcar o victorie de palmares. 

Cu un Guilherme impecabil, care a mai demonstrat încă o dată de ce Reghecampf este disperat să-l ia la Steaua, care a dat două pase de geniu, Petrolul a marcat de două ori, prin Priso și Hamza, a câștigat și a părăsit cu fruntea sus faza play-off-ului Europa League. 

Au marcat: Priso 73, Hamza 84 / Lamah 74

Au evoluat echipele:

Petrolul: Bornescu - Alcenat, Geraldo, Hoban, Guilherme - Mustivar (Romario 65), De Lucas (Teixeira 46) - Priso, Hamza, Boudjemaa - Dore (Camara 46). Antrenor: Cosmin Contra

Swansea: Tremmel - Rangel, Chico, Amat, Davies - Pablo Hernandez (Lamah 67), Britton, De Guzman (Ki Sung-Yong 60), Pozuelo - Michu (Canas 77), Donnelly. Antrenor: Michael Laudrup.


Fără Grozav, transferat deja la Terek Grozny 2,1 milioane de euro, Petrolul trebuie să înscrie de cel puțin patru ori, fără să încaseze vreun gol, pentru a depăși obstacolul numit Swansea.

Contra are mai multe probleme de lot, pe lângă plecarea lui Grozav. Marinescu, Manasse și Morar sunt accidentați și nu pot juca împotriva lui Swansea.

„Încercăm să jucăm aşa cum o facem în general acasă, adică să începem în jumătatea adversă, să punem presiune şi să căutăm să înscriem cât mai repede. Va fi foarte greu, pentru că Swansea, aşa cum a demonstrat şi la meciul tur, este o echipă extrem de valoroasă. Vom avea momente în care riscurile vor fi foarte mari, dar nu avem nimic de pierdut. Sper ca presiunea care a fost la primul meci să nu se mai resimtă şi să demonstrăm că suntem o echipă care se poate bate cu Swansea”, a spus Cosmin Contra, înaintea meciului.

Petrolul mizează pe un stadion plin, 15.000 de oameni urmând să spere și ei într-un miracol pe arena „Ilie Oană”.

Echipele probabile:

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Benga, Guilherme - De Lucas, Hoban - Priso, Hamza, Boudjemaa - Camara

Antrenor: Cosmin Contra

Swansea: Tremmel - Rangel, Williams, Amat, Davies - De Guzman, Canas - Hernandez, Britton, Pozuelo - Bony

Antrenor: Michael Laudrup

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri