EUROPA LEAGUE. VIDEO Celtic Glasgow – Astra 2-1

Data publicării:
335074 335074 dinamo zagreb astra


Min 81. GOL ASTRA. Enache reduce din diferență. 

Min 79. GOL CELTIC. Gazdele își măresc avantajul, după reușita lui Johansen.

Min.73. GOL CELTIC. Scepovic deschide scorul pentru gazde. Celtic Glasgow deschide scorul pentru gazde.  

Astra Giurgiu s-a jucat cu ocaziile la Glasgow şi a fost pedepsită de scoţieni. Celtic a fost echipa mai pragmatică şi s-a impus cu 2-1. Echipa lui Oleg Protasov a rămas fără punct în Europa League, chiar dacă

Astra a jucat fără trac la Glasgow.

Oamenii lui Oleg Protasov au ameninţat poarta lui Celtic, dar Gordon și-a salvat echipa. La faza următoare, același Budescu l-a pus în valoare pe Seto, însă japonezul a ratat din poziţie ideală. Gazdele puteau primi un cadou nesperat din partea lui Pliatsikas, care a fost aproape de autogol. În repriza secundă, Scepovic a ratat deschiderea scorului. Astra a ieşit din corzi, iar Pliatsikas a tras în plasa laterală. Cu un sfert de oră înainte de final, Celtic a marcat prin Scepovic. Scorul a fost 2-0 (79) după execuţia în forţă a lui Johansen. Peste doar 2 minute, Astra a reintrat în joc. Enache a redus din handicap. Vicecampionii nu au mai avut energie să forţeze victoria, iar Celtic - Astra s-a terminat 2-1.

 „Dacă nu ai jucători care să marcheze, să obţii rezultate cu astfel de echipe, pot să spun că e foarte, foarte greu”, a declarat Protasov după meci.

Președintele Dinu Gheorghe a mărturisit că este supărat pentru pierderea meciului. „Nu trebuia să pierdem niciodată aici , suntem muțlumți că am jucat bine în seara asta spre foarte bine, am controlat jocul de la un cap la altul, tactic, dar atunci când ratezi atâtea ocazii e greu să cîștigi”, a spus Dinu Gheorghe.

Echipa lui Oleg Protasov își poate lua revanșa în fața scoțienilor în returul de peste două săptămâni, transmis în direct pe Digi Sport 1.


 La mai puţin de două săptămâni de la numirea la Astra Giurgiu, Oleg Protasov speră să reuşească o figură frumoasă pe terenul scoţienilor de la Celtic Glasgow.

Cred că suntem bine pregătiţi. Am prins doar un meci oficial aici şi am avut câteva şedinte de antrenament. Am încercat să aduc o schimbare. Cunosc jucătorii, însă nu foarte bine, dar viaţa m-a adus la acest club în mijlocul campionatului, în grupele Europa League. O să încerc să mă descurc cât mai bine şi cred că jucătorii mei vor vrea să demonstreze că pot mai mult în Europa”, a declarat Oleg Protasov, antrenor Astra.

Cred că nu ar fi rău dacă am reuşi un egal cu Celtic, dar eu aş prefera să câştigăm”, a spus Syam Ben Youssef.

Celtic a remizat la Salzburg şi a învins Dinamo Zagreb în primele două meciuri disputate în grupa D, în timp ce Astra a pierdut ambele partide.

Meciul de pe Celtic Park dintre CELTIC și ASTRA GIURGIU va fi transmis în direct la Digi Sport 1, de la ora 22:00.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri