Fanii Borussiei i-au găzduit pe cei ai lui Monaco: „Când lumea fotbalului se unește”

Data actualizării: Data publicării:
C9Kcv3aXUAA1EfR

Meciul tur dintre Borussia Dortmund şi AS Monaco, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor, era programat inițial marți seară, dar se va disputa azi, la ora 19:45, după ce trei explozii s-au produs în apropierea autocarului echipei germane, iar fundașul Marc Bartra a fost rănit.

C9Kcv3aXUAA1EfR
C9Kcv3aXUAA1EfR

UEFA a decis să amâne partida, iar fanii Borussiei le-au sărit în ajutor suporterilor de la AS Monaco. Nemții i-au găzduit pe francezi în casele lor după ce pe rețele de socializare au apărut hashtagurile #bedforawayfans (pat pentru fanii din deplasare) și #tableforawayfans (masă pentru fanii din deplasare).

Suporterii francezi au fost invitați să-l folosească, mai ales că și clubul s-a alăturat acestei campanii ad-hoc. Mai mulți fani ai lui Monaco au dat curs invitației lansate de suporterii germani și pe rețelele de socializare au apărut mai multe poze cu suporteri ai ambelor formații petrecând noaptea împreună.

„Asta se întâmplă când lumea fotbalul se unește”, a fost unul din mesajele pe care fanii celor două grupări au ținut să le transmită.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri