FC Vaslui și FC Rapid au fost amendate de Comisia de disciplină a LPF

Data publicării:
104667 104667 rapid fani 1

 

Gruparea Rapid Bucureşti a fost sancţionată cu o penalitate de 5.000 de lei de către Comisia de Disciplină din cadrul LPF, în urma incidentelor în care au fost implicaţi suporterii giuleşteni la partida cu FC Vaslui, din cadrul primei etape a Ligii I, informează site-ul oficial al LPF.

Nici moldovenii nu au rămas nepedepsiți. FC Vaslui a fost sancţionată cu 7.000 de lei şi i s-a acordat un termen de cinci zile lucrătoare pentru achitarea unui debit către jucătorul Gabriel Cânu, conform deciziei Comisiei de recurs a LPF.

Aceasta a mai decis să admită cererea de revizuire a hotărârii şi a ratificat hotărârea Consiliului director al SC Vaslui privind sancţionarea lui Gabriel Cânu cu diminuarea cu 25 la sută din valoarea contractului.

Tot pentru incidente provocate de spectatori în cadrul primei etape au fost sancţionate cu avertisment cluburile ACS Poli Timişoara, Dinamo, U. Cluj, Petrolul Plolieşti.

Liga a dictat și sancțiunele pentru jucătorii eliminați în prima etapă

Pentru eliminări în cadrul partidelor din prima etapă a Ligii I, Comisia de disciplină a dispus sancţiuni pentru următorii jucători: Alexandru Munteanu, de la Gaz Metan Mediaş (o etapă de suspendare şi penalitate de 1.000 de lei), Ciprian Dinu, de la FC Botoşani (o etapă de suspendare şi o penalitate de 740 de lei) şi Vasile Olariu şi Marius Burlacu, ambii de la Corona Braşov (o etapă de suspendare şi o penalitate de 740 de lei fiecare).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri