FC Voluntari, câștigătoarea Cupei, nu va juca în Europa League. Ce echipă o înlocuiește

Data publicării:
minge fotbal lpf.ro

FC Volutari, câştigătoarea Cupei României, care nu a solicitat la timp licenţa pentru cupele europene, nu va evolua în Liga Europa. Surse din cadrul grupării ilfoveme au declarat, vineri, agenţiei News.ro, că solicitarea FC Voluntari de a primi licenţa pentru cupele europene, depusă după termenul regulamentar, a fost respinsă de comisia de specialitate a FRF.

Vineri, UEFA a anunţat lista echipelor care vor evolua în primul tur preliminar al cupelor europene, precum şi cele care intră în competiţie în manşa a doua. Pe lista forului european figurează Astra Giurgiu, locul 6 în Liga I şi finalistă a Cupei României, în turul secund preliminar al Ligii Europa.

În turul I preliminar al Ligii Europa vor participa 100 de cluburi. Pe lângă cele 50 de echipe calificate, în turul al doilea vom mai intra 16 formaţii, direct acceptate în această fază.

Astra Giurgiu va fi cap de serie la tragerea la sorţi a partidelor din turul al doilea preliminar al Ligii Europa, care va avea loc luni, de la ora 15:30, la Nyon.

Turul I preliminar al Ligii Europa se va disputa în 29 iunie, prima manşă, şi 6 iulie. Al doilea tur preliminar se va desfăşura în 13 şi 20 iulie.

Tot luni, de la ora 13:00, va avea loc tragerea la sorţi a primelor două tururi preliminare ale Ligii Campionilor. Reprezentantele României în această competiţiei, FC Viitorul şi FCSB, vor intra în competiţie în turul al treilea preliminar.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri