FCSB s-a calificat în play-off-ul Europa League

Data actualizării: Data publicării:
FCSB-MLADA_3
Foto: fcsb.ro

FCSB a învins formația cehă Mlada Boleslav, scor 1-0, și s-a calificat în play-off-ul Europa League. În tur, în România, scorul a fost 0-0.

FCSB a avut parte de un meci foarte greu în Cehia. Deși a avut câteva ocazii destul de importante, pe partea defensivă a avut de suferit în anumite momente.

După ce în prima repriză a expediat balonul de 3 ori pe stațiul porții adverse și nu a reușit să marcheze, golul calificării a venit în prelungirile meciului.

Situația devenise mai ușoară în minutul 75, atunci când fundașul dreapta Krapka a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Reușita i-a aparținut lui Panțîru, care a marcat în minutul 90+1, din careu.

FCSB va juca în play-off-ul Europa League împotriva portughezilor de la Guimaraes, care au trecut cu 9-0, la general, de Ventspils.

Ionuț Panțîru, după calificarea FCSB-ului în play-off-ul Europa League: Toți suntem eroi

FCSB a avut meciuri grele cu Mlada Boleslav în turul 3 preliminar al Europa League. Vicecampioana României s-a calificat cu emoții în play-off, după ce nou-venitul Ionuț Panțîru a marcat singurul gol al dublei, în minutul 90+1 al partidei de pe stadionul Lokotrans, din Cehia.

„E cel mai important gol de până acum, sper să mai fie și altele. Mă bucur că am câștigat, că am înscris, dar meritul este al echipei. Nu mă așteptam (n.red. - să înscrie), eu tot timpul o să încerc să-mi fac treaba cât pot de bine și să dau totul pentru echipă. Nu mă consider erou, toți am muncit împreună, am alergat la acest meci pentru a obține victoria, toți suntem eroi. Au avut cei de la Mlada o bară, dar am avut și noi prin Coman. Important este că am câștigat, cred că am dominat parțial jocul și așa a fost să fie”, a spus fostul jucător al Politehnicii Iași, la PRO X.

FCSB va juca în play-off-ul Europa League împotriva portughezilor de la Guimaraes, care au trecut cu 9-0, la general, de Ventspils, dar "roș-albaștrii" lui Vergil Andronache au încredere că vor trece și de lusitani

„De ce nu? Normal că avem șanse de calificare. Trebuie să intrăm cu determinare în teren, să jucăm cu inima și Dumnezeu o să fie cu noi”, a mai spus Panțâru.

Sursa: Mediafax

Editor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri