FCSB-Sporting. Cu cât a ajuns să fie vândut un bilet pe internet

Data actualizării: Data publicării:
bilete bune la meci

Oferte pentru bilete la meciul FCSB-Sporting sunt cu sutele în jurul Arenei Naţionale. Lângă ghişeele aglomerate de fanii care încă speră să prindă un tichet returnat de alţii, stau cei care vând bilete la suprapreţ. Suporterii îi ştiu deja - sunt aceeaşi care apar de ani de zile, la fiecare meci cu miză. Unul dintre ei a fost încătuşat de jandarmi, care i-au confiscat biletele ascunse-n maşină.

Cpt. Mihai Vornicu, Jandarmeria Capitalei: Biletele vor fi predate organizatorului, iar persoana în cauză a fost sancţionată cu suma de o mie de lei.

Sunt însă speculanţi care cer o mie de lei pe un singur tichet de acces! Adevărata piaţă neagră a biletelor de meci este pe internet! Site-urile de mică publicitate sunt pline cu tichete la suprapreţ. Cele mai scumpe sunt invitaţiile oferite gratuit de clubul FCSB. Preţul acolo este pe bucată. 10 milioane (n. red. lei vechi) bucata.

Discuție reporter - vânzător:

- Zece milioane bucata?
- Da! Pot să le las la 800 de lei bucata! Dacă-i ok aşa. Mai jos n-am cum să las! M-au sunat deja patru persoane în 15 minute.
- Îţi dau 1200 pe două!
- 1200, auzi! Nu domnu'! Nu se poate asta!

Pe internet găsim de vânzare şi bilete la tribuna a doua, de opt ori mai scumpe faţă de preţul oficial.

Cpt. Mihai Vornicu, Jandarmeria Capitalei: Revânzarea biletelor cât şi vânzarea acestora la suprapreţ constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă cuprinsă între o mie şi trei mii de lei.

Jandarmeria Română îi avertizează pe suporterii care-şi cumperă bilete de la vânzătorii de ocazie că riscă să intre în posesia unor tichete false.

FCSB - Sporting Lisabona, LIVE TEXT, AICI

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri