FCSB a învins FC Viitorul, cu scorul de 2-1

Data actualizării: Data publicării:
gigi becali

FCSB a învins-o pe FC Viitorul cu scorul de 2-1 (2-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, într-un meci din prima etapă a fazei play-off a Ligii I de fotbal.

ACTUALIZARE: Vicecampioana s-a impus prin golurile marcate de Constantin Budescu (32) şi Marko Momcilovic (39), în timp ce pentru oaspeţi a înscris Sebastian Mladen (75).

Denis Alibec, intrat în min. 65 la FCSB, a avut o bară în min. 74, după care Viitorul a redus din diferenţă, iar până la final a forţat golul egalării.

În sezonul regulat, FC Viitorul a învins cu 1-0 în tur, iar FCSB a câştigat cu 2-0 în retur.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Victoria obţinută de CFR Cluj, 2-1 cu CSM Poli Iaşi, a pus presiune pe urmăritoarea FCSB.

Nicolae Dică, antrenor FCSB: Presiune este oricum! Chiar dacă nu câștigau ei, trebuia să câștigăm noi! Trebuia să câstigăm noi oricum! Ca să îi egalăm pe ei la puncte.

Ca să revină la două puncte în urma primei clasate, echipa lui Dică este obligată să câştige derby-ul cu Viitorul de pe Arena Naţională.

Nicolae Dică, antrenor FCSB: Întâlnim campioana Romaniei, o echipa care, în acest moment, joacă fără presiune, pentru că au ajuns în playoff. Îi cunosc foarte bine, am petrecut doi ani și jumătate acolo și știu ceea ce le cere domnul Hagi. Va trebui să fim concentrați sută la sută pentru acest joc și să avem o atitudine bună, să reușim să câstigăm jocul.

Gheorghe Hagi, manager tehnic Viitorul: Am venit cu gândul să câștigăm, să marcăm. Dacă nu vom marca, nu cred că avem șanse prea mari. Am venit cu gândul să facem meci mare.

Cristi Tănase este singurul jucător indisponibil din lotul lui Nicolae Dică. Denis Alibec a revenit în lot după ce s-a pregătit alături de coechipieri în ultima săptămână.

Surse: Digi24, Agerpres. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri